Ο τζίρος του εστιατορίου του Τούρκου σεφ, Salt Bae, στη Μύκονο πραγματικά προκαλεί ίλιγγο. Ο κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που έγινε γνωστός χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει τα κρέατα, φαίνεται πως έχει τον τρόπο του και στις επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι», σε 90 μέρες της θερινής περιόδου το εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο εισέπραξε ούτε λίγο ούτε πολύ 11.312.500 ευρώ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να μιλάει εκ πείρας και για το φαγητό αλλά και για το λογαριασμό στο περίφημο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ στη Μύκονο, αφού όταν πήγε εκεί μαζί με τρεις άλλους συνδαιτημόνες για ν’ απολαύσουν το υπέροχο φαγητό του, πλήρωσαν συνολικά 700 ευρώ για το λογαριασμό.
Δείτε τα βίντεο: