

Οι έρευνες για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, το πρωί της Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι αρχές περισυνέλλεξαν από το σημείο της δολοφονίας πάνω από 25 κάλυκες από σφαίρες, κάποιες από τις οποίες αφαίρεσαν το νήμα της ζωής του 58χρονου, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για δουλειά επαγγελματιών επιβεβαιώνεται από μια ακόμη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είχαν επαλείψει τους κάλυκες με γράσο για να εξαφανίσουν κάθε δυνατότητα εντοπισμού γενετικού υλικού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κάμερα ασφαλείας πάνω από την είσοδο του γραφείου που έγινε η δολοφονία δεν λειτουργούσε, ωστόσο στη διάθεση των αρχών βρίσκεται υλικό από άλλα σημεία της διαδρομής που φαίνεται να ακολούθησαν οι δράστες.
Ακόμα οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση, έχουν ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ζακύνθου, όπου βρέθηκε και το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο καμένο αμάξι βρέθηκε και δεύτερο πυροβόλο όπλο τύπου καλάσνικόφ, εκτός από αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά του θύματος.
Τέλος, στη Ζάκυνθο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του θύματος αλλά και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Αθανασόπουλος Θεόδωρος.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.