

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Ε.Ο. Μέσου Γερακαρίου – Αλικανά, όταν η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 19χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Στη «γουρούνα» επέβαινε άλλος ένας 19χρονος Βρετανός ο οποίος έχει μόνο μερικές εκδορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, και οι δύο επιβαίνοντες φορούσαν κράνη, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο ο οδηγός φέρεται να έκανε κάποια απότομη κίνηση, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα πάνω στον δρόμο, να τον καταπλακώσει και να σκοτωθεί.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου, ενώ η σορός του 19χρονου Βρετανού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή και θα γίνει τοξικολογική εξέταση.
Σχετικά Νέα
Στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία για τους καθαρισμούς των οικοπέδων
Έως την 30η Απριλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί των οικοπεδικών και.
Ένοπλή ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών
Ένοπλή ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,.
Χειροπέδες σε μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα
Υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, διεθνικού χαρακτήρα, που διακινούσε αναβολικές ουσίες και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα σε.
Ταλαιπωρία για 418 επιβάτες του πλοίου Superstar – Επιστρέφει με μειωμένη ταχύτητα στον Βόλο
Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε το πλοίο Superstar που εκτελούσε δρομολόγιο.