Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει ο κεντρικός δρόμος στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, λόγω αλλεπάλληλων επεισοδίων. Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στον Λαγανά της Ζακύνθου, που θυμίζει κάθε καλοκαίρι πεδίο μάχης μεταξύ θερμόαιμων τουριστών.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί της Ζακύνθου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσε εντολή να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη, ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, από τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί, περιορίζοντας τόσο τις συμπλοκές όσο και την πιθανότητα εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, ενισχύεται και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί, καθώς την Τρίτη καταφθάνουν στο νησί 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε χθες σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στον Λαγανά. Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών, αλλά και πολλά περιστατικά παραβατικότητας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα