Ζάκυνθος: Επιστολή διαμαρτυρίας από βουλευτή στο γερμανικό περιοδικό για την παραλία του Ναυαγίου

Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Aldi που απεικόνιζε την παραλία του Ναυαγίου σε διαφήμιση για διακοπές στην …Τουρκία, προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του νησιού, Διονύση Ακτύπη, ο οποίος με επιστολή του στο περιοδικό εκφράζει τη διαμαρτυρία του και ζητεί την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητή ομάδα του Aldi

Ονομάζομαι Διονύσιος Ακτύπης και είμαι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκλεγμένος στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου. Προσφάτως διαπίστωσα ότι στην προσπάθειά σας να προωθήσετε ένα πακέτο διακοπών στην Τουρκία με τον τίτλο “Τουρκία μπλε ταξίδι”, η ομάδα των «ειδικών» σας λανθασμένα χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την εξαιρετικά διάσημη παραλία «Ναυάγιο» η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ζακύνθου.

Θεωρώ δεδομένο, ότι θα προχωρήσετε σε άμεσες ενέργειες έτσι ώστε να διορθωθεί το λυπηρό αυτό λάθος. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς σας επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα διευκρινίζετε ότι η παραλία «Ναυάγιο» στην πραγματικότητα βρίσκεται στο ελληνικό νησί της Ζακύνθου και όχι στην Τουρκία.

Πιστεύω ότι είμαι επαρκώς σαφής.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσιος Ακτύπης

Βουλευτής Ν. Ζακύνθου

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά Νέα