

Ως μια «πράξη απόγνωσης» χαρακτήρισε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την απόφαση των ΗΠΑ να εφοδιάσουν την Ουκρανία με πυρομαχικά διασποράς.
Η εκπρόσωπος του υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα σε δήλωσή της σήμερα Σάββατο, ανέφερε:
«Είναι μια πράξη απόγνωσης και δείχνει αδυναμία στο φόντο της αποτυχίας της πολυδιαφημισμένης ουκρανικής αντεπίθεσης. Το τελευταίο “θαυματουργό όπλο” στο οποίο ποντάρουν η Ουάσιγκτον και το Κίεβο, χωρίς να σκέφτονται τις σοβαρές συνέπειες, δεν θα έχει καμία επίδραση στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση».
Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι η Ζαχάροβα είπε ότι η απόφαση αυτή των ΗΠΑ δείχνει την «επιθετική αντιρωσική πορεία των ΗΠΑ, η οποία στοχεύει στην παράταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο».
Είπε επίσης ότι οι υποσχέσεις της Ουκρανίας να χρησιμοποιήσει υπεύθυνα τα αμφιλεγόμενα πυρομαχικά «δεν αξίζουν τίποτα».
Σχετικά Νέα
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.