

Η απόφαση του Βελγίου να ασκήσει κατηγορίες σε βάρος τεσσάρων ατόμων για φερόμενη λήψη χρημάτων και δώρων από ένα κράτος του Κόλπου προκειμένου να επηρεάσουν αποφάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι “πολύ ανησυχητική”, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ.
“Σίγουρα τα νέα είναι πολύ, πολύ ανησυχητικά”, δήλωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Ο Ζοζέπ Μπορέλ πρόσθεσε ότι η έρευνα δεν στοχεύει κανέναν αξιωματούχο της διπλωματικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
“Δεν αναφέρεται τίποτα και κανένας ούτε από την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, ούτε από τις αντιπροσωπείες”, ανέφερε.
Σχετικά Νέα
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.