

“Ημέρα μεγάλης χαράς” η σημερινή για τη Ζωή Κωνταντοπούλου, η οποία έδωσε το παρών στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.
Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και εκλεγμένο βουλευτή, Διαμαντή Καραναστάση, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας πραγματοποίησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την άφιξή της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη ημέρα είναι σημαντική για τους Έλληνες πολίτες, καθώς σε εκείνους υποσχέθηκε ότι θα είναι η φωνή τους.
“Είναι μια μέρα μεγάλης χαράς και μια μέρα σημαντική για τους πολίτες γιατί στους πολίτες έχουμε υποσχεθεί ότι θα είμαστε η φωνή τους και ότι θα τους βάλουμε μέσα στη Βουλή. Μπαίνουμε λοιπόν, καλή μας αρχή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Πώς απάντησε η Α. Σδούκου στον Κ. Τσουκαλά για την «Ημέρα της Μητέρας» – Η αναφορά στις 10 + 1 πολιτικές της κυβέρνησης
«Η μεγαλύτερη αξία που έχουν οι Παγκόσμιες Ημέρες, όπως η σημερινή για τη Μητέρα,.
Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα ζητούμενα, οι προσδοκίες και η στρατηγική
Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προωθούνται αλλαγές στο καταστατικό.
Ν. Ανδρουλάκης: Καμία απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη για το χρονοδιάγραμμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
Σε παρέμβαση στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Κρήτης προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος.
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ Ινδίας και Πακιστάν – Χαιρέτησε τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός και απόκλιση της έντασης
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε ξεχωριστές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Εξωτερικών της.