Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα τριών εμπλεκομένων

Τα κινητά τηλέφωνα τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας.

Προηγήθηκε αίτημα της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, στο πλαίσιο της έρευνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν από τα σπίτια των τριών ατόμων, εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τα τηλέφωνα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει στις καταθέσεις τους.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο μεταξύ ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει γίνει προσαγωγή ή σύλληψή του.
Νωρίτερα η Γεωργία Μπίκα, κατά την έξοδό της από το τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά να μιλήσουν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα