

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου Σήφη Βαλυράκη σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας του, Μανώλης Φωτάκης.
«Η υπόθεση είναι ακόμα στο ναδίρ. Όλοι σιγοψιθυρίζουν τα ονόματα αυτών των κυρίων που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος του Σήφη Βαληράκη, βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» ανέφερε ο κ. Φωτάκης στον ΣΚΑΪ, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στο τοπικό λιμενικό τμήμα και να τους διώχνουν. Αυτή ήταν δουλειά της προανάκρισης.
«Τη στιγμή που υπάρχουν τεχνικά μέσα, κάμερες, τηλεφωνικές επικοινωνίες, και 24 μήνες δεν έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, έχει διαταχθεί τεχνική έκθεση από το Φλεβάρη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτή η τεχνική έκθεση. Ο αυτόπτης μάρτυς ο πρώτος είδε το περιστατικό, δεν το είδε ολόκληρο, κι όταν το βράδυ στην τηλεόραση άκουσε τι έγινε αμέσως τηλεφώνησε σε λιμενικό με ηχητικό μήνυμα που υπάρχει και του λέει ‘’θέλω να δώσω κατάθεση είδα πράγματα’’ του απάντησαν ότι λείπει ο λιμενάρχης, την επόμενη μέρα πηγαίνει στο λιμενικό τμήμα του λέει τι είδε και δεν του πήραν κατάθεση, μετά από παρέμβαση του συναδέλφου δικηγόρου έδωσε τελικά κατάθεση» ανέφερε ο κ. Φωτάκης.
Τώρα, συνέχισε ο δικηγόρος, έχουμε δεύτερο μάρτυρα που είδε όλο το σκηνικό. Υπάρχει φόβος δεν ανοίγουν τα στόματα. «Υπάρχουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες ταυτίζονται και μιλάνε για 15 κακώσεις στο σώμα του, δε μιλάνε για προπέλα, έρχεται τώρα ο μάρτυς και καταθέτει δημόσια από πού προήλθαν αυτές οι κακώσεις… Να δούμε πότε θα κινηθεί η διαδικασία να συλληφθούν οι δράσεις. Εγώ θα περιμένω».
Σχετικά Νέα
Καστελόριζο: Νεκρός 56χρονος οδηγός «γουρούνας»
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου (19/04) στο Καστελόριζο, όπου ένας 56χρονος.
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.