

Όπως υποστηρίζει χτύπησαν τον Σήφη Βαλυράκη με κοντάρι. Προτίθεται να καταθέσει μόνο στο τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας και όχι στο λιμενικό
Ένας νέος μάρτυρας αναμένεται, εκτός απροόπτου, να παρουσιαστεί σήμερα στην αστυνομία και να καταθέσει ότι είδε τη «δολοφονική επίθεση» κατά του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.
Μάλιστα, όπως είπε προτίθεται να καταθέσει όσα, όπως λέει, είδε μόνο στην αστυνομία και όχι στο λιμενικό που διενεργεί και τη σχετική έρευνα.
Ο μάρτυρας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι στο θάνατο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ εμπλέκεται αλιευτικό και δυο άνδρες. «Ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχότανε. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: “Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δυο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε» περιέγραψε στην εκπομπή.
Ο φερόμενος ως μάρτυρας υποστήριξε ακόμα ότι βρισκόταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σημείο της συμπλοκής και αναγνώρισε τους δράστες.
O Μανώλης Φωτάκης, δικηγόρος της οικογένειας Σήφη Βαλυράκη, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής, χαρακτήρισε συγκλονιστική την κατάθεση του μάρτυρα. Και υποστήριξε ότι με τη μαρτυρία του επιβεβαιώνονται τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια από την πρώτη στιγμή, ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη, δεν ήταν ατύχημα, όπως έλεγαν, αλλά δολοφονία.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.