Υπόθεση Τράγκα: Δίκη και για τον συνεκτελεστή της διαθήκης

Η πολύκροτη υπόθεση με την κληρονομιά του αποθανόντος δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα, συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες, με διάφορες πτυχές να έρχονται στην επιφάνεια.

Σήμερα συζητήθηκαν οι αιτήσεις του Γιάννη Τράγκα, ιού του Γιώργου Τράγκα, για την παύση του συνεκτελεστη της διαθήκης Φραντζεσκονι Ίβο, ως επίορκου, κατόπιν μηνύσεων για απιστία που έχουν υποβληθεί και αφορούν διάφορες χρηματικές καταβολές.

Υπέρ του συγκληρονόμου Ιωάννη Τραγκα, παρενέβη στη διαδικασία ο έτερος συνεκτελεστης, ο διακεκριμένος Έλληνας συμβολαιογράφος Στέφανος Βασιλάκης. Ωστόσο, η δίκη ανεβλήθη λόγω της απεργίας και το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Γνωστά ονόματα είναι και οι δικηγόροι της υπόθεσης. Την πλευρά του Φραντζεσκόνι Ίβο εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο Ευάγγελου Ντογιακου, υιού του πρώην Εισαγγελεως του Αρείου Πάγου, ενω την άλλη ο Νίκος Αγαπηνός της ομώνυμης δικηγορικής εταιρείας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα