Υπόθεση Μαντλίν: «100% βέβαιοι» οι εισαγγελείς πως δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, εμφανίζονται πεπεισμένοι πως το κορίτσι δολοφονήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία εις βάρους του 34χρονου Γερμανού, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους».

Οι εισαγγελείς είναι βέβαιοι ότι το κοριτσάκι έχει δολοφονηθεί από Κρίστιαν Μπρίκνερ. Μιλώντας στην Mirror, o εισαγγελέας Κρίστιαν Βόλτερ σημείωσε ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του κύριου υπόπτου, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους».

«Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία» αναφέρει ο Κρίστιαν Βόλτερ, επικεφαλής της ομάδας εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν. Και προσθέτει: «Όταν έχουμε ακόμη ερωτήματα, θα ήταν βλακώδες να ασκήσουμε κατηγορίες αντί να περιμένουμε για απαντήσεις που θα ενισχύσουν τη θέση μας».

Όπως αναφέρει ο Κρίστιαν Βόλτερ, οι εισαγγελείς φιλοδοξούν να ασκήσουν δίωξη στον Κρίστιαν Μπρίκνερ τον επόμενο χρόνο και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, τούς ασκεί λιγότερη πίεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος που είχε εκδοθεί από την Ιταλία στη Γερμανία το 2018 μετά από ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών, εκτίει ποινή φυλάκισης 21ος μηνών στο Κίελο – πρωτεύουσα του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα