Υπόθεση Λύτρα: Ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην συζύγου- Αναζητείται ο δικηγόρος

Ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή άσκησε ο εισαγγελέας στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, η οποία μηνύθηκε, όπως και δύο άλλα πρόσωπα, από τη σύζυγο του ποινικολόγου για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην οικία του ζευγαριού.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών αποστέλλει αντίγραφα της δικογραφίας, για το χθεσινοβραδινό περιστατικό, στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να επιληφθεί για ένα εκ των τριών προσώπων που πήγαν χθες στο σπίτι του ζεύγους Λύτρα – Πολυζωγοπούλου.

Επίσης αποστέλλεται αντίγραφο και στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία σε βάρος του κ. Λύτρα για ενδοοικογενειακή βία, προκειμένου να αποφανθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της παθούσας ότι έχουν παραβιαστεί οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον ποινικολόγο για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Αν η δικαστική λειτουργός κρίνει ότι πράγματι ο ποινικολόγος δεν τήρησε ούτε την υποχρέωση μετοίκησης ούτε την υποχρέωση της μη προσέγγισης και επαφής με τη σύζυγό του, τότε θα ζητήσει τη σύλληψή του με την έκδοση εντάλματος.

Οι μηνύσεις
Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε το βράδυ της Τρίτης το panic button, ενώ παράλληλα κατέθεσε μηνύσεις σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για παραβίαση των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής μετοίκησης και της απαγόρευσης προσέγγισης, αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντός του, για απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Η κ. Πολυζωγοπούλου ισχυρίζεται ότι πρόσωπα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα.

Παράλληλα, κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές ότι ο κατηγορούμενος της έστειλε μηνύματα στο κινητό που θεωρούνται απειλητικά.

Η παθούσα έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ακόμα ενός προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του και ενός δικηγόρου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα