Υπόθεση Κολωνού: Ο Μίχος μίλησε από τη φυλακή και υπέδειξε μαστροπό και βιαστή της 12χρονης

ΟΗλίας Μίχος άνοιξε το στόμα του μέσα από τη φυλακή και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο που είχαν άλλα πρόσωπα στην μαστροπεία, αλλά και στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Μίχος φέρεται να είναι ανήσυχος για τη διεύρυνση των κατηγοριών και δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία, υπέδειξε τον «Γιώργο» ως το πρόσωπο που εκμεταλλευόταν τη 12χρονη πριν από τον ίδιο, ότι είναι κάτοικος Κολωνού και ότι δεν έχει σχέση με την οικογένεια του παιδιού.

Τον «Γιώργο» όμως έχει κατονομάσει και η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ, λέγοντας ότι την εξέδιδε στο διαμέρισμα AirBnb που έχει αναφερθεί.

Επιπλέον, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται ο φάκελος με τα ονόματα των ατόμων που αγόρασαν από τον Μίχο πορνογραφικό υλικό με το κορίτσι μέσω live streaming.

Για όσους μάλιστα δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν το οπτικό υλικό με τους βιασμούς της, ο Μίχος άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο ή έκανε μετάδοση live streaming με υψηλότερο αντίτιμο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα