

Υπογράφηκε η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων, που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου.
Μετά τη δημοσίευση της Απόφασης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.