

Το κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς Covid-19 για όλους τους φοιτητές του καθώς και για το προσωπικό, ανακοίνωσε η πρόεδρος του πανεπιστημίου Κριστίνα Τζόνσον.
«Το πανεπιστήμιο κάνει αυτό το βήμα επειδή τα εμβόλια είναι η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μορφή προστασίας από την Covid-19», δήλωσε η Τζόνσον. «Είμαστε επικεντρωμένοι στην ενίσχυση της υγείας και της ασφάλειας της κοινότητάς μας».
Πρόσθεσε ότι το πανεπιστήμιο συνεχίζει να απαιτεί από όλους να φορούν μάσκες προσώπου σε εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από την εμβολιαστική τους κατάσταση.
Σχετικά Νέα
Μερτς: Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες
Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες, ζήτησε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μετά την.
Ισραήλ: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ισραήλ ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν, διαμηνύει το Ισραήλ παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ισραήλ ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ.
O ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε του κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης, του Ρας Ίσα, της.