

Πτωτική πορεία για την τουρκική λίρα την Παρασκευή στο -0,85%. H οικονομική μεταρρύθμιση που παρουσιάστηκε από τον υπουργό Οικονομικών έχει προκαλέσει απογοήτευση.
Η ισοτιμία παρουσιάζεται στις 5,78 λίρες ανά δολάριο. Το νόμισμα βρίσκεται 3% χαμηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής που είχε διαμορφωθεί στις 5,62 λίρες ανά δολάριο.
Παράλληλα, η κεντρική τράπεζα της γείτονος χώρας παρουσίασε διορθωμένα τα στοιχεία για τις καταθέσεις των πολιτών σε ξένο νόμισμα, οι οποίες διαμορφώνονται σε $181,88 δισ. μετά τα 181,13 δισ. που αναφέρθηκαν την Πέμπτη.
Σχετικά Νέα
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Υεμένη: Οι Χούθι κάνουν λόγο για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς που αποδίδουν στις ΗΠΑ
Οι αντάρτες Χούθι στην Υεμένη ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα.
Γαλλία: Το Ισραήλ απαγορεύει την επίσκεψη αντιπροσωπείας μελών του κοινοβουλίου της Γαλλίας
Αντιπροσωπεία μελών του γαλλικού κοινοβουλίου, κυρίως αιρετών της Αριστεράς, κατήγγειλε χθες Κυριακή πως υφίσταται.