

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση, σκουπίδια και ξηρά χόρτα, στην περιοχή Νεράκι του Λαυρίου.
Η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά στην ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων), που δεν απειλήθηκε, ενώ ελήφθησαν προληπτικά μέτρα για ευνόητους λόγους και η επιχείρηση ζήτησε επίσης προληπτικά από τους εργαζομένους να αποχωρήσουν.
Στην περιοχή επίσης υπήρχαν διάσπαρτες οικίες, που δεν κινδύνευσαν, ενώ επίσης προληπτικά αποφασίστηκε η εκκένωση δομής φιλοξενίας μεταναστών εξαιτίας των πυκνών καπνών.
Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.