

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Προσήλι, στο Πόρτο Γερμενό.
«Αυτή τη στιγμή η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Την προλάβαμε από την πρώτη στιγμή με τα οχήματά μας και τα δύο ελικόπτερα που έκαναν ρίψεις νερού» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.
«Είναι μεγάλες οι δασικές εκτάσεις και έπρεπε να την προλάβουμε από την πρώτη στιγμή» εξήγησε ο κ. Κοσμοπουλος.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην περιοχή της φωτιάς. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ελικόπτερα.
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.