Υπό έλεγχο η φωτιά στο Άργος – Οριοθετημένο το Χιλιομόδι, καλύτερη εικόνα στο Πήλιο

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα το απόγευμα σε δασική έκταση, σε εξαιρετικά δύσβατο και ορεινό σημείο, κοντά στην κορυφή στο Μεσοβούνι, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας, μακριά από οικισμούς.

Την ίδια ώρα οριοθετημένο είναι το πύρινο μέτωπο στο Χιλιομόδι Κορινθίας που είχε ξεσπάσει από το μεσημέρι, σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα σε χαράδρα με πεύκα και πουρνάρια.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει πλέον όμως και η φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίτερα το μεσημέρι, σε πυκνή δασική έκταση στην Τ.Κ. Λύρη του δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Το πύρινο μέτωπο απέχει από οικισμούς αρκετά, όμως είναι σε εξαιρετικά ορεινό, δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, που δυσκολεύει πολύ το έργο της Πυροσβεστικής. Στις δύο αυτές φωτιές θα χρειαστεί ολονύχτια προσπάθεια.

Με εντολή του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν μεταβεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Πήλιο Μαγνησίας, για την διερεύνηση των αιτιών των δασικών πυρκαγιών

Πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα