

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/2) στο χωριό Εξωχώρα, στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδιναν «μάχη» με τις φλόγες όλο το βράδυ, καθώς στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν έως και τα 8 μποφόρ.
Στο σημείο επιχείρησαν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα. Στην κατάσβεση συνέδραμαν μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.