

Η ΕΕ πρέπει να εντείνει τις ενέργειές της κατά των υβριδικών επιθέσεων της Ρωσίας, τις οποίες κλιμακώνει επίσης εντός των χωρών μελών του NATO, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο.
“Πρέπει να είμαστε πολύ ξεκάθαροι όσον αφορά το τι θα κάνουμε γι’αυτό, και δυστυχώς δεν πιστεύω ότι στέλνουμε ακόμα το σωστό μήνυμα”, σημείωσε πριν από το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.
“Η Μόσχα πρέπει να πάρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι όποτε κλιμακώνουν θα λαμβάνουν μια απάντηση από την πλευρά μας”, πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.