ΥΠΕΣ: Διευκρινίσεις σχετικά με σφάλμα που εντοπίστηκε στην πλατφόρμα «Μάθε που ψηφίζεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. , σχετικά με την πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις» στην οποία εμφανίστηκε για λίγη ώρα ο τίτλος «Εκλογές 2021».

Στην ανακοίνωση το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup), εξαιτίας τεχνικού σφάλματος στον σχεδιασμό του συστήματος, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η τρέχουσα χρονολογία (2021) ως χρονολογία εκλογών.

dt_sfalma_platforma_080421

Άμεσα ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της ιστοσελίδας, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που ανέκυψε. Η πλατφόρμα συνεχίζει να «τρέχει» κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της έχει χαρακτήρα αρχείου.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία, υπογραμμίζει το υπουργείο Εσωτερικών επιχειρείται είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα