

Ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σήμερα ότι “είναι ορθό να ζητά” τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για οποιαδήποτε συμφωνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι μια τέτοια ψηφοφορία θα πρόσφερε “πραγματικές επιλογές” τόσο για τους ψηφοφόρους που τάσσονται υπέρ του Brexit όσο και για εκείνους που ζητούν την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.
Μιλώντας σε μια συνεδρίαση υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματός του με αντικείμενο την πολιτική των Εργατικών απέναντι στο Brexit, ο Κόρμπιν παρουσίασε τη θέση του, λέγοντας: ‘Εχω ήδη δηλώσει… ότι είναι σωστό να ζητάμε να τεθεί οποιαδήποτε συμφωνία στην κρίση του λαού. Αυτό συνάδει με την πολιτική που χάραξε το συνέδριό μας όταν συμφώνησε ότι το (νέο) δημοψήφισμα θα αποτελούσε μια επιλογή”.
“Το ψηφοδέλτιο θα έπρεπε να περιλαμβάνει πραγματικές επιλογές τόσο για τους ψηφοφόρους που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης όσο και για εκείνους που ζητούν την παραμονή. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από το κοινοβούλιο”, πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλω να μιλήσω με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News,.
Ουρουγουάη: Πέπε και Λουσία, ένα ζευγάρι ανταρτών αγγέλων της δημοκρατίας
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.
Νεκροί εννέα μετανάστες που τελούσαν υπό κράτηση στις ΗΠΑ
Εννέα μετανάστες πέθαναν ενώ τελούσαν υπό κράτηση στις ΗΠΑ αφότου επέστρεψε στην εξουσία ο.
Ουρουγουάη: Ο Χοσέ Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι έζησαν μια ζωή γεμάτη αγώνες
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα κι η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.