

Μια κίνηση προς μια φιλειρηνική ηγεσία στην Παλαιστίνη είναι το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι επαναλαμβάνοντας τη στήριξη της Βρετανίας στη λύση των δύο κρατών.
“Βραχυπρόθεσμα είναι αναπόφευκτο ότι το Ισραήλ, επειδή έχει τα στρατεύματα στη Γάζα, θα χρειαστεί να αναλάβει κάποια ευθύνη για την ασφάλεια”, δήλωσε ο Κλέβερλι κατά τη συνάντηση των ΥΠΕΞ της G7 στο Τόκιο.
“Αλλά η άποψή μας είναι, όταν αυτό καταστεί πρακτικά εφικτό, ότι το προτιμότερο αποτέλεσμα θα ήταν μια κίνηση προς μια φιλειρηνική παλαιστινιακή ηγεσία”, κατέληξε.
Σχετικά Νέα
Αεροσκάφος με 282 επιβάτες εκκενώθηκε στο Ορλάντο λόγω πυρκαγιάς στον κινητήρα
Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Delta Air Lines τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ετοιμαζόταν να.
Bloomberg: Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τετάρτη
Συνομιλίες θα πραγματοποιήσει πιθανόν η Ουάσινγκτον, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους.
Μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ με εντολή Τραμπ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Πάπας Φραγκίσκος: Χιλιάδες πιστοί σε όλον τον κόσμο θρηνούν τον θάνατο του «ποντίφικα των φτωχών»
Ο θάνατος του πάπα Φραγκίσκου σε ηλικία 88 ετών προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλον.