

Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στην αγορά εν όψει της πρωτοχρονιάς. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, από τις 15 Δεκεμβρίου κλιμάκια του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ και των ΔΑΟΚ, κάνουν εντατικούς ελέγχους στην αγορά και στις εισόδους της χώρας προκειμένου να αποτρέψουν νοθείες προϊόντων και παράνομες ελληνοποιήσεις.
Σημειώνεται ότι από τις 15/12 έως και 30/12 είχαν γίνει 1.881 έλεγχοι και είχαν διαπιστωθεί 139 παραβάσεις.
Απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού είναι μέσω των συνεχών ελέγχων να προστατευθούν οι παραγωγοί και οι καταναλωτές αλλά και να εξαλειφθούν φαινόμενα που δυσφημούν τα ελληνικά προϊόντα.
Το ΥπΑΑΤ υπενθυμίζει ότι με απόφαση του ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού έχει συσταθεί ομάδα εργασίας υπό την γγ του υπουργείου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου που ως έργο έχει τον συντονισμό διενέργειας των επίσημων ελέγχων στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος και της συμμόρφωσης της αγοράς με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος.
Το υπουργείο σημειώνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Σχετικά Νέα
Με Fitch και Scope ολοκληρώνεται ο γύρος αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας για το α’ εξάμηνο του 2025
Μετά τις τρεις διαδοχικές αναβαθμίσεις της Ελλάδας, από Moody’s – DBRS τον Μάρτιο και.
Κερδίζει τους νέους το Youth Pass – Ξεπέρασαν τις 147.000 οι αιτήσεις
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 147.130.
Ακόμα πιο άμεσες απονομές συντάξεων, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Netcompany στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΕΦΚΑ. Ένα έργο που πρόκειται να.
Δημοτικά τέλη επιχειρήσεων: Επιστολή ΒΕΑ προς κυβέρνηση και ΚΕΔΕ
Επιστολή για τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι επιχειρήσεις απέστειλε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.