

Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, εντός του νέου κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή Κοντάρι – Λευκωνιά, το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Χίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Ήδη χειριστές της Υπηρεσίας Ασύλου καθώς και χειριστές EASO βρίσκονται στο χώρο για τη συγγραφή αποφάσεων και μια σειρά από άλλες διοικητικές ενέργειες.
Το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Χίου, με σημαντική τη συνεισφορά του EASO σε υλικοτεχνική υποδομή, είναι το πρώτο νέο γραφείο που ξεκινά τη λειτουργία του στο πλαίσιο της κτιριακής αναβάθμισης της Υπηρεσίας Ασύλου και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η λειτουργία των νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σάμο και Λέσβο.
Σχετικά Νέα
-
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.
Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – Τι λένε θύματα που εξαπάτησε
Για «κομπίνα εκατομμυρίων» καταγγέλλεται λογιστής με έδρα την Καρδίτσα που φαίνεται πως εξαπάτησε πάνω.
Αμέτρητα τα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα – Το revenge porn γίνεται η «μάστιγα» της εποχής
Πολλά είναι τα περιστατικά revenge porn στην χώρα μας. Μετά την αναβολή της δίκης.