

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:
Όπως αναφέρει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωση, ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο.
Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.
Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.