Ύμνοι από τα διεθνή ΜΜΕ για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ανακοινώσεις του υπουργού΄Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη αποτέλεσαν θέμα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόθεση της Ελλάδας να ξεκινήσει την τουριστική περίοδο και την προσπάθεια να διασώσει εκατομμύρια τουρίστες.

Guardian: Η Ελλάδα «διαβατήριο ασφαλείας και αξιοπιστίας»

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Guardian φιλοξενούνται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο διάγγελμά του για τα μέτρα στήριξης του τουρισμού, της εργασίας και της οικονομίας. Επίσης περιλαμβάνονται οι δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη και τις λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργήσει ο τουρισμός στην Ελλάδα.

Άρθρο και από το ABC για τον τουρισμό

Το αμερικανικό δίκτυο ABC δημοσιεύει άρθρο με το οποίο σημειώνει πως η τουριστική σεζόν της Ελλάδας που αναμένεται με ανυπομονησία από όλο τον κόσμο θα ξεκινήσεις στις 15 Ιουνίου, ενώ οι διεθνείς πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου.

BBC: Η Ελλάδα παράδειγμα διαχείρισης της πανδημίας

Το BBC αποθεώνει την Ελλάδα για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και αναφέρεται στην επανεκκίνηση του τουρισμού από τον Ιούλιο. Ακόμη γράφει πως η χώρα μας θα προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να πραγματοποιούν τεστ για τον κορονοϊό.

Δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Bloomberg, αναφέρεται και αυτό στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα ενώ τονίζει πως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η λίστα με τις χώρες από τις οποίες θα επιτραπεί να έρθουν τουρίστες.

 

Σχετικά Νέα