

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, στον βομβαρδισμό ενός πρατηρίου καυσίμων στην πόλη Μαρίμπ, το τελευταίο προπύργιο των κυβερνητικών δυνάμεων στη βόρεια Υεμένη, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, που επιρρίπτει την ευθύνη για την επίθεση στους αντάρτες Χούθι.
«Οι Χούθι στοχοθέτησαν το πρατήριο ενώ δεκάδες αυτοκίνητα περίμεναν στην ουρά, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια γιγαντιαία πυρκαγιά και να σκοτωθούν 14 πολίτες, μεταξύ των οποίων ένα κοριτσάκι», μετέδωσε το Saba.
Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταξύ αυτών είναι και ένα παιδί.
Μια ιατρική πηγή είπε στο πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι «δεκάδες άνθρωποι», πολλοί από αυτούς με βαριά εγκαύματα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μαρίμπ και 12 από αυτούς πέθαναν.
Επιβεβαιώνοντας την έκρηξη, το Κυβερνείο της Μαρίμπ ανέφερε ότι επρόκειτο για πυραυλική επίθεση από του Χούθι.
Σχετικά Νέα
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.