

Η οργάνωση Χούτι της Υεμένης, που διατείνεται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση του Σαββατοκύριακου εναντίον πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Σαουδικής Αραβίας, προειδοποίησε σήμερα ότι έχει καταγράψει δεκάδες εγκαταστάσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως πιθανούς στόχους επιθέσεων.
Ο εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης σημείωσε πως οι Χούτι διαθέτουν νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία τροφοδοτούνται από «απλούς κινητήρες και κινητήρες αεριώθησης» που μπορούν να φθάσουν σε στόχους βαθιά στη Σαουδική Αραβία.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.