

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/12) στο Μετρό της Αθήνας, με τους επιβάτες να παίζουν ξύλο για μία θέση.
Οι καθυστερήσεις που είχαν δημιουργηθεί στα δρομολόγια φαίνεται πως προκάλεσαν εντάσεις και απαράδεκτες σκηνές, με τους επιβάτες να τσακώνονται για το ποιος θα προλάβει να μπει στους συρμούς.
Μάλιστα μία γυναίκα ανέβασε στο Facebook βίντεο και φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από ένα βαγόνι, όπου διακρίνεται ένας άνδρας με ανοιγμένη μύτη και αίματα στο πάτωμα.
Η ίδια καταγγέλλει πως: «Αίμα,μπουνιές και σπασμένα γυαλιά σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα 9/12) στο μετρό της Αθήνας στις 11:47. Ντροπή σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάος!».
Μάλιστα σε σχόλιό της, κάτω από τη δημοσίευση εξηγεί πως όλα έγιναν επειδή: «το Μέτρο αργούσε υπερβολικά, ο κόσμος που περίμενε ήταν αμέτρητος και η κατάσταση ήταν ασφυκτική».
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.