

Έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη, το βράδυ του Σαββάτου (12/10) έξω από τον χώρο όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του οργάνου, βάσει της οποίας ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία.
“Είναι ντροπή σας”, “ντροπή για την Αριστερά”, “είστε η ντροπή της Αριστεράς”, “ξεφτίλες”, “Κάτω η Χούντα της Αριστεράς”, “Κάτω η Χούντα του Στάλιν”, “Νομεκλατούρα” φώναξαν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του έκπτωτου προέδρου, προς τα υπόλοιπα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι αμφίβολο αν καταλάβαιναν τι έλεγαν, αλλά η οργή τους ήταν έκδηλη όπως και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επιστρατεύθηκαν για να τρομοκρατήσουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, χωρίς μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχθηκε.
ΒΙΝΤΕΟ: Η αντίδραση των οπαδών του Κασσελάκη μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/DRYbSftTFb
— NEWS 24/7 (@News247gr) October 12, 2024
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.