

Τους επόμενους έξι μήνες αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τεχνικό έργο που χρησιμοποιείται για τη διέλευση του ρέματος Μπογδάνα, στον οδικό άξονα Λαγκαδά – Ασσήρου.
Σήμερα υπέγραψαν την σύμβαση του έργου, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιώργος Ξενιτίδης και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας, Νίκος Αναστασιάδης με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Σημειώνεται ότι η ύπαρξη της συγκεκριμένης γέφυρας δεν ήταν καταγεγραμμένη και είχε κατασκευαστεί χωρίς προηγούμενη μελέτη.
Σύμφωνα με την μελέτη που έχει εκπονηθεί, ο ανάδοχος θα πρέπει να απομακρύνει τα τμήματα της κατασκευής που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ πρόκειται να ενισχυθεί η κατασκευή σε σημεία τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζουν σοβαρές αδυναμίες και εξαιτίας αυτών ενδέχεται να υπάρξει εκ νέου πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.