

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεφωνική εποικοινωνία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
O Ρώσος ηγέτης νωρίτερα παρέστη στη συνάντηση της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών στη Μόσχα, όπου μίλησε κατά της Δύσης και των κυρώσεων.
«Έχουν αφαιρέσει τα πάντα, με αγενή και απολίτιστο τρόπο», δήλωσε αναφερόμενος σε κινήσεις για «πάγωμα» ή πιθανή κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό. Χαρακτήρισε τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή της στην Ουκρανία ως «παράνομες» και τόνισε: «Η απειλή των κυρώσεων θα κρέμεται πάντα πάνω από τη Ρωσία γιατί «οι ανταγωνιστές μας θα θέλουν πάντα να περιορίζουν τη χώρα μας και να αποδυναμώνουν τις οικονομικές και τεχνολογικές της δυνατότητες».
Περισσότερα σε λίγο…
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ θα υπογράψει διάταγμα για να μειωθούν οι τιμές των φαρμάκων στις ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως σήμερα θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με σκοπό.
ΗΠA: Ο Τραμπ χαιρετίζει τη «μνημειώδη είδηση» της προσεχής απελευθέρωσης του Aμερικανοϊσραηλινού ομήρου
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν το σκάκι
Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν πρόσθεσε στη λίστα των απαγορευμένων δραστηριοτήτων και το σκάκι, το.
Χούθι: Ισραηλινή επίθεση στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ επιτέθηκαν στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης, αφού αραβόφωνος εκπρόσωπος.