

Ξεκίνησε, πριν λίγα λεπτά, η κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για το αν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ κοντά στη μη κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές μετά το ισχνό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες ευρωεκλογές, λαμβάνοντας μόνο 0,8%, κάτι που αντιστοιχεί σε 45.046 ψήφους πανελλαδικά.
Μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έγινε την περασμένη Δευτέρα, κατά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
Όπως είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος «θα αναμένουμε το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και εν συνεχεία, αφού γίνει διαβούλευση με τα στελέχη, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση, όπου θα ληφθεί η κοινή απόφαση των οργάνων, την οποία και θα ανακοινώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος».
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.