Ξεκίνησε η απολογία του Αλ. Λυκουρέζου – Στον ανακριτή και ο Θ. Παναγόπουλος

Ξεκίνησε πριν από λίγο η απολογία του Αλ. Λυκουρέζου, ο οποίος οδηγήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του ανακριτή. Ο γνωστός ποινικολόγος θα απολογηθεί για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Συνοδευόταν από αστυνομικούς και βγήκε από το ασανσέρ του 7ου ορόφου του Εφετειου χαμογελαστός κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο.

Η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν εκτός από τους συνεργάτες και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο καθώς και η σύντροφος του Νατάσσα Καλογρίδη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο γνωστός ποινικολόγος Θόδωρος Παναγόπουλος. Τον κατηγορούμενο περίμενε η οικογένεια και οι συνεργάτες του .

Ο εφέτης ειδικός ανακριτής φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ.Λυκουρέζου Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο συνήγορος διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Νέα