

Πτωτικά κινούνται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 890 μονάδων, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 885,36 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,47% .
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,45 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,56%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,08%.
Πτώση σημειώνουν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (-2,98%), του ΟΤΕ (-2,28%), της Alpha Bank (-2,07%), της Τέρνα Ενεργειακή (-2,05%), της Μυτιληναίος (-1,92%), της Eurobank (-1,89%) και της Aegean Airlines (-1,84%) .
Πτωτικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-2,25%) και των Τραπεζών (-2,02%).
Ανοδικά κινούνται 9 μετοχές, 65 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Minerva +5,83% και Fieratex +2,44%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λεβεντέρης (κ) -24,14% και Ίλυδα -5,63%.
Σχετικά Νέα
Eurovision: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά εναντίον της Μαρίνας Σάττι – «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους»
H τραγουδίστρια Eden Golan, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 περιγράφει την σκληρότητα που ισχυρίζεται πως.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Κίνα – ΗΠΑ: Διεξάγουν συνομιλίες με στόχο να αποκλιμακωθεί ο εμπορικός πόλεμος
Ο υπουργός Οικονομικών από τη μία πλευρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την άλλη:.