

Έφοδο σε κατοικία έκαναν, την Παρασκευή (24/2) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη της για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, στα δωμάτια και στην αποθήκη του σπιτιού, εντοπίστηκαν κρυμμένα 1.060 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί στο Δημόσιο. Μάλιστα ο κατηγορούμενος τα φυλούσε μέσω κυκλώματος παρακολούθησης για το οποίο επίσης δεν είχε τη σχετική άδεια.
Τα καπνικά προϊόντα αλλά και ολόκληρο το σύστημα παρακολούθησης κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Σχετικά Νέα
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.
Πάτρα: Στην Αχαΐα σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος – Ομιλία στο Τεχνικό Επιμελητήριο
Στην Αχαΐα περιοδεύει σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της ΔΙΜΕΑ μετά από τους ελέγχους.