

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας στρατιωτικός μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετούσε στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, πρόκειται για έναν ανθυπασπιστή 45 ετών που υπηρετούσε στον Στρατό Ξηράς στο Πετροχώρι Ξάνθης. Ο 45χρονος στρατιωτικός έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό όπλο του την ώρα που βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συνάδελφοί του ακούγοντας τον πυροβολισμό έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο αξιωματικός του Δ’ ΣΣ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το θάνατο του ανθυπασπιστή, εξέδωσε ανακοίνωση το ΓΕΣ σημειώνοντας ότι πρόκειται για «ανθυπασπιστή 45 ετών, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Ξάνθης και εκτελούσε υπηρεσία, τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα εντός του στρατοπέδου. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε».
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.