

O λύκος είχε κατέβει πολύ κοντά στην Ξάνθη και έστησε ενέδρα σε ένα από τα κυνηγόσκυλα που βρίσκονταν κοντά του…
Ο λύκος κατάφερε να εγκλωβίσει το κυνηγόσκυλο που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Η νέα επίθεση προβληματίζει ακόμα περισσότερο τους κυνηγούς στην Ξάνθη, που διαπιστώνουν πως όλο και περισσότερα άγρια ζώα κατεβαίνουν από τα βουνά για να βρουν τροφή. Κάποιοι αισθάνονται ανασφαλείς και ζητούν μέτρα, πριν βρεθούν και οι ίδιοι αντιμέτωποι με κάποιο λύκο ή κάποια αρκούδα που κινούνται στις περιοχές.
Ακόμα μια επίθεση λύκου σε κυνηγόσκυλο καταγράφεται στην Ξάνθη, ενώ πληθαίνουν τα περιστατικά, που άγρια ζώα κατεβαίνουν ολοένα και περισσότερο στον αστικό ιστό.
Όπως ενημερώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης: «Νέο κρούσμα επίθεσης λύκου σε κυνηγόσκυλο το Σάββατο 14/1/2023 στην περιοχή Πίλημα-Ξάνθης, εφιστούμε την προσοχή σας».
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.