

Με την τιμή του ελαιόλαδου να έχει φτάσει στα ύψη, οι ελιές θεωρούνται πλέον «χρυσός». Έτσι, ένας επιτήδειος, τρύπωσε μέσα σε ελαιώνα στην Ξάνθη και μάζεψε συνολικά 620 κιλά ελιών από 32 ελαιόδεντρα.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η ιδιοκτήτρια του ελαιώνα εντόπισε τον δράστη να έχει προβεί στη συγκομιδή 620 κιλών ελιών από 32 ελαιόδεντρα, προκαλώντας μάλιστα και φθορές. Ο ίδιος, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (31/10) σε οικισμό της Ξάνθης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.
Η ανωτέρω ποσότητα των ελιών, παραδόθηκε από τον δράστη στην ιδιοκτήτρια του ελαιώνα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Σχετικά Νέα
Αχαΐα: Της συστήθηκε ως γιατρός και της άρπαξε 11.000 ευρώ – Έλεγε ότι ήταν «εγκλωβισμένος» σε χώρα της Αφρικής
Στα δίχτυα απάτης βρέθηκε μία γυναίκα 61 ετών στο Αίγιο. Σύμφωνα με το tempo24.news,.
Ολοκληρώθηκε η έρευνα PISA-2025 – Συμμετοχή 8.500 και πλέον μαθητών/τριών
Ολοκληρώθηκε, η διενέργεια της έρευνας PISA-2025 με την συμμετοχή 8.500 και πλέον μαθητών και μαθητριών, 500 εκπαιδευτικών.
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν ληστεία στην Καλαμαριά- Έπιασαν τους επίδοξους κλέφτες σε ταράτσα οικοδομής
Στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της.
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο στα Εξάρχεια
Επιχείρηση για εκκένωση υπό κατάληψη κτηρίου πραγματοποιεί η Αστυνομία από νωρίς το πρωί στη.