

Συνελήφθη βραδινές ώρες (21/22-6-2022) στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε οικισμό της Ξάνθης, ο δράστης και ένας 46χρονος συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αλληλοτραυματίστηκαν με αιχμηρά αντικείμενα ένεκα προσωπικών τους διαφορών.
Οπως αναφέρει το xanthinea.gr κατόπιν αυτού ο 46χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου εξέπνευσε ένεκα τραυματισμού του στη θωρακική χώρα.
Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια με μήκος λάμας -17,5- και -16- εκατοστά αντίστοιχα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.