

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Χανίων, μετά από επίθεση που δέχθηκε μια γυναίκα από λαγοκέφαλο, ενώ κολυμπούσε στο Μαράθι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η γυναίκα στο zarpanews.gr, κολυμπούσε αρκετά βαθιά, όταν ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό.
Εκείνη τη στιγμή, είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.
Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.
Η γυναίκα ενημέρωσε επιχειρηματίες στην περιοχή, προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν κολυμπούν για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.
Σημειώνεται ότι η ίδια δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως, το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό, αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, αφού δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.