

Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας απολογείται αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Σήμερα το μεσημέρι, οι δύο δικηγόροι της μετέβησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) όπου παραμένει κρατούμενη η 33χρονη, ενώ μαζί τους ήταν η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει την απολογία της και στο πλαίσιο αυτό, οι δικηγόροι της την επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι.
Όπως έγραψε το dikastiko.gr, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, που διορίστηκε από το κράτος και τον Όθωνα Παπαδόπουλο, τον οποίο επέλεξε η κατηγορούμενη.
Τι δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος
«Είναι η θέση της από την αρχή, δεν υπήρξε στιγμή που να έχει αλλάξει την αρχική της θέση. Είναι αυτό ακριβώς, η απόλυτη άρνηση της κατηγορίας. Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που έχουν έρθει από το νοσοκομείο, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εστιάσει και έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία της».
Και πρόσθεσε: «Η ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εμμένει ότι είναι αθώα είναι η ίδια θέση που εκφράζει από την αρχή. Υπάρχουν πράγματι ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις. Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας».
Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζάρδα
“Βλέπω μια δικογραφία η οποία έχει πάρα πολλά κενά, δεν θα είχε μεγάλη επιτυχία να ευδοκιμήσει εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί” δήλωσε ο κύριος Ζάρδας.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.
Ινδία-Πακιστάν: Αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της εκεχειρίας
Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν χθες Σάββατο σε κατάπαυση του πυρός ύστερα από.
Ρεύμα: Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων επιδότησης για τις επιχειρήσεις -Οι τρεις κατηγορίες
Από αύριο, Δευτέρα 12/5, θα μπορούν να πραγματοποιούνται οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση.
Στις κάλπες σήμερα οι Αλβανοί – Τέταρτη θητεία διεκδικεί ο Ράμα
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες ο πρωθυπουργός.