

Βυθίστηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου, το ιστιοφόρο σκάφος που χθες το απόγευμα με τέσσερις επιβαίνοντες(δύο γυναίκες δύο άνδρες) έμεινε ακυβέρνητο λόγω εισροής υδάτων.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ένα τουριστικό σκάφος καθώς και το παραπλέον επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ” το οποίο περισυνέλεξε τους τέσσερις επιβαίνοντες του σκάφους, καλά στην υγεία τους.
Οι διασωθέντες επιβιβάστηκαν στη συνέχεια σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού που τους μετέφερε στο λιμάνι του Λαυρίου.
Από τη βύθιση του ιστιοφόρου δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.