Βύρωνας: Χειροπέδες σε νεαρή που είχε μετατρέψει το σπίτι της σε παρασκευαστήριο DMT

Σε εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT), είχε μετατρέψει το σπίτι της στον Βύρωνα, μία νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την 31χρονη την Δευτέρα (7/2) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ συγκατηγορούμενοι της 31χρονης, είναι μια 28χρονη αλλοδαπή και ένας ακόμα 48χρονος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, σε συνεργασία με την H.S.I (Homeland Security Investigation) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην παρασκευή διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT), εντοπίστηκε η οικία “εργαστήριο” παρασκευής της προαναφερθείσας ναρκωτικής ουσίας και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, η 31χρονη κατελήφθη να παραδίδει σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών, για λογαριασμό των συγκατηγορούμενων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, που περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910- γραμμ., στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT).
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης σε οικία στο Βύρωνα και στη συνέχεια συσκεύαζαν και απέστελλαν τη ναρκωτική ουσία, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες, με το προκάλυμμα της αποστολής }ελιξίριων ομορφιάς”».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα