

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 33 ξένοι πολίτες, προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στο κανάλι των Βρυξελλών.
Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό τραυματιών
Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σε δήλωση του έκανε λόγο για 33 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι πέντε έχουν τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχουν διακομισθεί σε διαφορετικά νοσοκομεία.
Επίσης, επισημαίνει ότι φέρουν τραύματα στο κρανίο, το πρόσωπο και τον θώρακα, ενώ δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό. Ωστόσο, άλλα βελγικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για δέκα τραυματίες εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.
Άγνωστες παραμένουν οι εθνικότητες των τραυματιών.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε πολλά σπίτια σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.