

Νέες διαμαρτυρία σχεδιάζουν για την Τρίτη οι αγρότες στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 300 τρακτέρ θα φτάσουν στην πλατεία Σουμάν και στους δρόμους γύρω από το κτίριο του Συμβουλίου όπου θα συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ.
Σημειώνεται ότι κεντρικές αρτηρίες θα κλείσουν από τις 6 το πρωί, τοπική ώρα.
Είναι η τρίτη φορά από την αρχή του έτους που οι αγρότες φτάνουν με τα τρακτέρ στην ευρωπαϊκή γειτονιά των Βρυξελλών.
Την 1η Φεβρουαρίου πάνω από 1000 τρακτέρ είχαν κατακλύσει τους δρόμους, ενώ είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επέστρεψαν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν ακριβώς έξω από το κτίριο των συνεδριάσεων των υπουργών Γεωργίας, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, καίγοντας λάστιχα και πετώντας σανό τους δρόμους.
Αύριο, ορισμένες ομάδες κάνουν λόγο για «συμβολική διαμαρτυρία» έτσι ώστε να υπάρξει επιπλέον μέριμνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.